Knihy a zajímavé čtení

0

Andělská medicína

Doreen Virtue

Andělská medicína – vyprávění o duchovním dobrodružství a současně kniha plná podnětných informací – ve třech částech vzájemně propojuje vzrušující příběh autorčino oživování vzpomínek na atlantské léčebné metody spolu s poselstvími egyptského o řeckého proroka a boha Herma a poselstvími andělů. Druhá a třetí část knihy se věnuje studiím konkrétních případů, vědeckým studiím, metodám a srovnáním dokládajícím význam lásky a světla v uzdravovacím procesu. Chcete-li vyléčit sebe sama nebo kohokoli jiného, Andělská medicína vám bude zaručeně průvodcem k získání dostatečné víry a porozumění.

[hana-code-insert name=’google text‘ /]

Poslové světla

Doreen Virtue

Nádherná kniha, která vás naučí přijímat poselství od vašich andělů! Pokračování bestselleru Léčení s anděly je diktované dílo plné čerstvých a povznášejících informací z andělské říše. Vaši andělé a archandělé vám předávají svá léčivá poselství, jež vám pomohou najít naplnění, pochopit partnerské vztahy, uzdravit citové rány či učinit zásadní životní rozhodnutí. Na základě obrovského ohlasu čtenářů z celého světa, kteří v Léčení s anděly nalezli zdroj útěchy a pomoci, najdete v této knize poselství inspirace, sebepřijetí, a zároveň ji můžete používat jako živého rádce.

[irp]

 

Poselství Archandělů

Doreen Virtue

Archandělé jsou mocnými, moudrými a láskyplnými průvodci, kteří vás mohou zázračným způsobem motivovat a léčit. V tomto nádherném balíčku vás s nimi Doreen seznamuje pro­střednictvím jejich poselství. Mimo jiné se naučíte, jak archanděly přivolat a získávat od nich odpovědi na důležité životní otázky. V knížečce se dozvíte, jak provádět přesné archandělské výklady sobě a svým blízkým.

[hana-code-insert name=’seznam text‘ /]

 

SPONZOREM STRÁNEK A CENY DO SOUTĚŽÍ VĚNUJE WWW.KNIHCENTRUM.CZ KDE NALEZNETE VÍCE KNIH NAPŘÍKLAD OD DOREEN VIRTUE, ANGELA McGERR, DIANA COOPER A DALŠÍCH.

Komentáře

komentáře

Mohlo by se Vám také líbit

Leave A Reply

Your email address will not be published.